Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

COMICWORLD PARTY @ MAD CLUB





Το Comicworld με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο party που διοργανώνει σε συνεργασία με το Mad Club! Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 28 Ιούνη για να γιορτάσουμε μαζί τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Comicworld, υπό το άκουσμα αγαπημένων μουσικών από τους resident DJ του Mad Club. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιούνται προβολές και θα μοιραστούν σε τυχερούς δώρα από τα καταστήματα και τις εκδόσεις μας! Το party μας θα ξεκινήσει στις 23.00 και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!



Το Mad Club βρίσκεται στην οδό Περσεφόνης 53 στο Γκάζι, έναντι του σταθμού μετρό του Κεραμικού!



5 χρόνια Comicworld… και είναι μόνο η αρχή!



Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία, πληροφορία ή ευχή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2102957843 - 2106856070 ή μέσω e-mail στο info@comicworld.gr.



Λιγα λόγια για το Comicworld



Το Comicworld ιδρύθηκε το 2003 για να βοηθήσει στην προώθηση της 9ης τέχνης και του φανταστικού στη χώρα μας. Με την ολοκλήρωση του 1ου Mad Comicfest 2003 που διοργάνωσε ο Ανδρέας Πεφάνης, δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα στον Κορυδαλλό Αττικής,. Στη συνέχεια άνοιξε η διαδικτυακή πύλη www.comicworld.gr με σκοπό να ενημερώνει τους φανατικούς και μη του είδους με νέα που σχετίζονται με το χώρο των κόμικς, κινηματογραφικές μεταφορές κ.α.

Το 2005 άνοιξε και το δεύτερο κατάστημα στο Χαλάνδρι Αττικής.

Το Comicworld είναι υπεύθυνο για εκδηλώσεις όπως το Mad Comicfest, το 1o Games Fair Μαγικών Πυλών και το ετήσιο 24hour Comics Day, ενώ παράλληλα τα 2 τελευταία χρόνια συμμετέχει στις Εκθέσεις Βιβλίου της Αθήνας, και στα Comicdom Con Athens που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ως συμμετέχων - χορηγός.



Λιγα λόγια για τις εκδόσεις Comicworld



Το πρώτο κόμικ των Εκδόσεων Comicworld που κυκλοφόρησε το 2006, ήταν το flip κόμικ Κόπια/Mr. Universe των Νίκο Κούτση, Μιχάλη Μανωλιού και Βασίλη Γκογκτζιλά Επίσης, οι καλύτερες ιστορίες των διαγωνισμών 24 hour Comics Day 2006 & 2007 έχουν μεταφερθεί στο χαρτί σε 2 τόμους από τις εκδόσεις μας. Τον Μάρτιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη μας μεταφρασμένη έκδοση, το Spawn Godslayer της Todd McFarlane Productions – Ιmage Comics, σε σενάριο του Βrian Holguin και σχέδιο του Jay Anacletto, ενώ τον Φλεβάρη του 2008 κυκλοφόρησε και το Spawn Godslayer Vol 1 σε σχέδια των Philip Tan και Jeff De Los Santos. Η πιο πρόσφατη έκδοση μας είναι το Spawn Gunslinger, σε σενάριο του David Hine και σχέδιο των Bing Cansino & Geirrod Van Dyke. Τον Ιούλιο του 2008 κυκλοφορεί το Spawn Godslayer Vol 2.

Οι Εκδόσεις Comicworld έχουν κλείσει πλέον πάνω από 2 χρόνια ζωής και συνεχίζουν με στόχο να προσφέρουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό μια σειρά βιβλίων κόμικς με ποιότητα στο σενάριο και στο σκίτσο από καταξιωμένους δημιουργούς και νέα ταλέντα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Comicworld ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.comicworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: